Clubul "Dinamo" este personaj de film în "Mamaia"

În comedia "Mamaia", un film pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele, echipa Dinamo se bucură de o expunere demnă unui personaj de film, informează MediaPro Distribution.

238 afișări
Imaginea articolului Clubul "Dinamo" este personaj de film în "Mamaia"

Clubul "Dinamo" este personaj de film în "Mamaia"

Este pentru prima dată când un club sportiv din România se bucură de o asemenea reprezentare pe marile ecrane. De la scene în care meciurile echipei Dinamo sunt urmărite cu sufletul la gură de grupuri numeroase de suporteri de toate vârstele, la cântece şi scandări reprezentative pentru galerie, obiecte promoţionale şi chiar echipamentul oficial purtat de jucători în acest sezon, comedia "Mamaia" prezintă cu umor întâmplări palpitante şi pline de dinamism, care vor impresiona până şi cel mai înfocat suporter.

Cătălin Neamţu, un membru de bază al "Serviciului Român de Comedie", este cel care îi dă viaţă unui suporter înfocat al echipei de fotbal Dinamo. De fiecare dată când are ocazia îşi exprimă deschis şi în faţa oricui devotamentul pentru echipa preferată. Aliat al Matildei, savurosul personaj interpretat de Stela Popescu, Anton are o contribuţie semnificativă în evoluţia acţiunii filmului.

Comedia "Mamaia" spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui "afacerist" feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe casa în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

În regia lui Jesus Del Cerro, produs de Alma Bacula şi cu un scenariu semnat de Collin J. Blair, după o idee de Bogdan Mirică, în prezent, comedia "Mamaia" poate fi urmărită în cinematografele din toată ţara, fiind distribuită de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici