CNA a somat public Kiss FM, pentru prezenţa unor copii într-o emisiune, după ora 22.00

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat public postul de radio Kiss FM, după ce a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea "French Kiss", difuzată de post pe 6 şi 7 februarie, între orele 22.30 şi 02.00, şi în cadrul căreia au intervenit telefonic doi copii.

40 afișări

În timpul celor trei ore şi jumătate ale emisiunii French Kiss, din 6 - 7 februrie, au intervenit telefonic 20 de tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 27 de ani, pentru a vorbi despre problemele lor sentimentale. Astfel au intrat în direct inclusiv doi minori de 13, respectiv 12 ani.

Potrivit Articolului 9, Aliniatul (3), din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, "după ora 22,00 este interzisă difuzarea de emisiuni realizate în direct de către radiodifuzori licenţiaţi în România, la care participă copii în vârstă de până la 14 ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici