Coadă pentru săruturi de la soţia premierului moldovean - VIDEO

Zeci de oameni au stat la coadă, miercuri, în centrul Chişinăului, pentru a primi un sărut de la Sanda Filat, soţia premierului moldovean, acţiunea fiind organizată în scop caritabil.

770 afișări
Imaginea articolului Coadă pentru săruturi de la soţia premierului moldovean - VIDEO

Coadă pentru săruturi de la soţia premierului moldovean

Păzită atent de gărzile de corp ale soţului, Sanda Filat a împărţit săruturi celor care au plătit 50 de lei, în scop caritabil, informează protv.md.

Mulţi însă au rămas nesărutaţi, pentru că soţia premierului moldovean a plecat după o oră şi jumătate, nereuşind să-i sărute pe toţi cei care şi-au cumpărat bilete. Premierul Vlad Filat nu a fost prezent la evenimentul caritabil, deşi purtătorul său de cuvânt anunţase că acesta va participa.

Deşi a sărutat o mulţime de bărbaţi, Sanda Filat spune că soţul său nu este gelos.

Cei care au dorit să o sărute pe Sanda Filat au stat la coadă zeci de minute. Cei care au reuşit să capete un sărut de la soţia premierului s-au declarat mulţumiţi şi emoţionaţi, mai ales bărbaţii, însă au fost şi persoane nemulţumite.

Sanda Filat a fost sărutată şi de colegii de partid ai soţului sau de cei care au venit cu o donaţie de 25.000 de lei.

Sanda Filat a fost păzită de garda de corp a soţului său, iar zona unde a avut loc evenimentul, Poarta Sărutului din Grădina Publică din Chişinău, era încercuită cu o panglica verde.

La eveniment a participat şi soţia preşedintelui Consiliului European, Geertrui Van Rompuy, care însă nu a împărţit săruturi.

Săruturile Sandei Filat îl vor ajuta pe Dumitru Iorgu, în vârstă de 20 de ani, să ajungă în Germania pentru un transplant de cord. La doar 16 ani, tânărul a fost diagnosticat cu o boala cardiacă extrem de gravă.

Organizatorii nu au anunţat deocamdată ce sumă a fost strânsă în urma evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici