Coldplay şi Take That, pe scenă, alături de Ariana Grande, în cadrul concertului caritabil organizat de artistă. Ce alte nume au fost anunţate până la acest moment

Concertul caritabil organizat de Ariana Grande în Manchester va avea ca invitaţi nume mari ale scenei internaţionale, printre care Coldplay, Take That şi Katy Perry, potrivit TMZ.

1513 afișări
Imaginea articolului Coldplay şi Take That, pe scenă, alături de Ariana Grande, în cadrul concertului caritabil organizat de artistă. Ce alte nume au fost anunţate până la acest moment

Coldplay şi Take That, pe scenă, alături de Ariana Grande, în cadrul concertului caritabil organizat de artistă. Ce alte nume au fost anunţate până la acest moment

Festivalul caritabil al artistei Ariana Grande va avea loc în această duminică, printre invitaţi numărându-se Coldplay şi Miley Cyrus, scrie TMZ.

Surse apropiate de cântăreaţă au declarat că evenimentul va avea loc pe terenul de crichet Old Trafford din Manchester, acelaşi loc în care a avut anul trecut concert Beyonce.

În afară de Coldplay şi Take That, vor mai urca pe scenă Katy Perry, Pharrell, Miley Cyrus, Usher, Justin Bieber, Miley Cyrus şi Niall Horan, scrie BBC.

Ariana Grande se va întoarce pe scenă după mai puţin de 2 săptămâni de la atacul terorist de pe Manchester Arena, în care 22 de persoane au murit şi 116 au fost rănite.

Marţi, şeful poliţiei din Manchester, Ian Hopkins, a declarat pentru BBC: "Când a apărut ideea concertului, prima mea reacţie a fost că trebuie să vorbim cu familiile victimelor şi să vedem ce simt acestea. Este corect să spun că aceştia susţin acest demers, însă există persoane care în mod clar nu sunt de acord şi cred că este de înţeles".

50 de persoane rănite în atac sunt încă tratate în spital, iar 17 se află în stare critică.

Suma strânsă în cadrul evenimentului va fi donată familiilor victimelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici