Toate abonamentele pentru Electric Castle, EPUIZATE cu o lună înainte de festival

Cele 20.000 de abonamente pentru Electric Castle au fost epuizate cu o lună înainte de festival, au anunţat, marţi, organizatorii festivalului de la Castelul Banffy din comuna Bonţida, judeţul Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

345 afișări
Imaginea articolului Toate abonamentele pentru Electric Castle, EPUIZATE cu o lună înainte de festival

Toate abonamentele pentru Electric Castle, EPUIZATE cu o lună înainte de festivalul (Imagine: Facebook Electric castle)

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de organizatorii Electric Castle, pe lângă abonamente, au mai fost puse în vânzare şi mii de bilete ”pentru orice zi”.

”Cu mai bine de o lună înainte de începerea festivalului, toate abonamentele Electric Castle 2017 puse în vânzare s-au epuizat. Cel puţin 20.000 de oameni vor trăi vreme de cinci zile atmosfera celei mai spectaculoase ediţii Electric Castle de până acum. Lor li se adaugă miile de oameni care şi-au cumpărat deja <biletele pentru orice zi>, respectiv Any Day Ticket. Un număr limitat de astfel de bilete va rămâne la vânzare online pe site-ul Electric Castle, atât în varianta standard, cât şi în versiunea premium, care pe lângă intrarea în festival asigură şi accesul la facilităţi speciale, inclusiv posibilitatea de a urmări concertele dintr-o zonă cu vizibilitate perfectă, amplasată în apropierea scenei principale”, se arată în comunicat.

Organizatorii Electric Castle adaugă că fanii care nu au reuşit să îşi cumpere un abonament până acum au şansa de a-l primi gratuit.

”Pentru al treilea an consecutiv, Electric Castle promovează mersul pe bicicletă ca transport alternativ şi îşi încurajează fanii să folosească acest mijloc de transport. Cicliştii care acceptă provocarea de a pedala spre festival de la cel puţin 250 de kilometri distanţă şi care susţin, la rândul lor, o cauză ecologistă pot fi Eco Ambasadorii celei de-a cincea ediţii a festivalului, care este şi cea mai ambiţioasă din punct de vedere al reducerii impactului asupra mediului. Eco Ambasadorii vor primit intrare şi camping gratuit”, se mai arată în comunicat.

Electric Castle 2017 se anunţă cea mai spectaculoasă ediţie de până acum, cu o suprafaţă de peste 220.000 de metri pătraţi, unul din cele mai mari ecrane LED din Europa, respectiv 600 de metri pătraţi cu o rezoluţie 8K, o scenă principală cu o deschidere de 80 de metri liniari, mult mai multe zone acoperite pentru public şi multe alte amenajări noi.

”Line-ul eclectic cu care Electric Castle şi-a obişnuit fanii îi include în acest an îi include pe Deadmau5, artist de 6 ori nominalizat la premiile Grammy şi care, anul acesta, a ieşit deja cu două albume noi, Franz Ferdinand, cu singurul concert confirmat în Europa de Est anul acesta, Alt-J, una dintre revelaţiile momentului în indie rock, Trentemoller, cunoscut pentru muzica sa atmosferică dar şi pentru spectacolul pe care îl creează pe scenă, UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk, House of Pain, Slaves, Gus Gus şi mulţi alţii”, susţin organizatorii Electric Castle.

Festivalul Electric Castle se va desfăşura în perioada 12 – 16 iulie la Castelul Banffy din comuna Bonţida.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici