Colin Farrell adoră scenele cu săruturi

Actorul irlandez Colin Farrell spune că adoră scenele în care trebuie să se sărute cu colegele de platou, dar recunoaşte că ipostazele mai intime decât acestea, precum scenele de sex, pot fi "puţin inconfortabile".

399 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell adoră scenele cu săruturi

Colin Farrell (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul spune că îi place că are şansa să se sărute cu colegele de platou, deşi experienţa poate fi "ciudată", informează contactmusic.com.

"Este întotdeauna ciudat să săruţi pe cineva, atunci când ştii că acea persoană este plătită să-ţi răspundă la sărut. Acesta este cel mai simplu şi matematic mod de a vedea lucrurile", spune starul irlandez, adăugând că, în acelaşi timp, "sărutul este ceva drăguţ", "Deci, de fiecare dată când sărut pe cineva, mi se pare grozav", a mai spus acesta.

Însă, în ceea ce priveşte scenele de sex, Farrell spune i se par "inconfortabile" şi că se bazează pe umor pentru a le face faţă.

Irlandezul Colin Farrell şi-a câştigat celebritatea după ce a jucat într-o serie de producţii hollywoodiene cu succes de casă, precum "Ţinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonică/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elită" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) şi "In Bruges" (2008), pentru care a câştigat un premiu Globul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici