Colin Farrell: Am fost pe punctul de a muri din cauza drogurilor

Colin Farrell, celebrul actor de origine irlandeză, a mărturisit într-un talk-show de la televiziunea britanică BBC că "era pe moarte", înainte de internarea într-o clinică de dezintoxicare.

59 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell: Am fost pe punctul de a muri din cauza drogurilor

Colin Farrell: Am fost pe punctul de a muri din cauza drogurilor

Farrell s-a descris pe sine ca fiind "complet beat şi drogat timp de 16 ani", înainte de perioada de cinci luni petrecută în clinica de dezintoxicare, unde s-a internat în luna decembrie 2005, relatează popeater.com.

"După ce m-am întors în lume, din punct de vedere al puterii de concentrare, simţeam că trăiesc ceva ce nu mai experimentasem niciodată până atunci. Disperarea te îndeamnă să faci lucruri incredibile în numele supravieţuirii", a declarat Farrell după ce s-a externat din clinica de dezintoxicare.

"În cea mai mare parte a timpului în care lucram, mă luptam să rezist. Foarte multă din energia mea era cheltuită în efortul de a nu ceda complet. La sfârşitul filmărilor pentru «Miami Vice» eram complet terminat", a mărturisit Farrell.

În privinţa cauzelor care l-au împins către dependenţa de alcool şi de droguri, Farrell consideră că "nu are o predispoziţie biochimică pentru depresie", dar că "a suferit de o boală a spiritului timp de ani îndelungaţi, iar el a încurajat-o".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici