Colin Farrell, presat de iubită să o ceară de soţie

Iubita însărcinată a lui Colin Farrell, Alicja Bachleda, vrea să se căsătorească cu actorul irlandez înainte de naşterea copilului lor, din cauza convingerilor religioase stricte din familia tinerei de origine poloneză, informează femalefirst.co.uk.

597 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell, presat de iubită să o ceară de soţie

Colin Farrell, presat de iubită să o ceară de soţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alicja Bachleda şi-a făcut publică în repetate rânduri dorinţa de a se căsători cu celebrul actor irlandez înainte de naşterea primului lor copil.

Potrivit unei surse apropiate cuplului, citată de publicaţia National Enquirer, părinţii Alicjiei, care locuiesc în Polonia, l-au cunoscut pe Colin Farrell şi l-au plăcut. Catolici fervenţi şi foarte conservatori, ei au început, însă, să îi preseze pe cei doi să-şi oficializeze relaţia cât mai curând posibil.

Deşi Colin este îndrăgostit de tânăra actriţă în vârstă de 26 ani, starul nu se grăbeşte să se căsătorească a doua oară.

Colin Farrell, în vârstă de 33 de ani, a fost căsătorit pentru scurt timp cu actriţa britanică Amelia Warner, în 2001.

Starul a confirmat că aşteaptă un copil cu Alicja la Festivalul de Film de la Toronto, micuţul urmând să se nască în aprilie anul viitor.

Farrell mai are un fiu, James Padraig, în vârstă de cinci ani, din relaţia pe care a avut-o cu modelul Kim Bordenave. Copilul suferă de o formă de paralizie cerebrală, o boală genetică care i-a afectat capacităţile de a vorbi, a învăţa şi a se deplasa. El a fost diagnosticat cu sindromul Angelman la vârsta de şapte luni, dar Farrell a făcut public acest lucru abia în 2007. Actorul a ales să facă public acest lucru pentru a da speranţă părinţilor de copii bolnavi de sindromul Angelman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici