Colin Farrell şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '80

Actorii Colin Farrell şi Toni Collette vor juca împreună într-un remake al lungmetrajului cu vampiri din 1985 "Noaptea groazei/ Fright Night", devenit ulterior un clasic al genului thriller.

35 afișări
Imaginea articolului Colin Farrell şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '80

Colin Farrell (Foto) şi Toni Collette, într-un remake al unui film cu vampiri din anii '80 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Colin Farrell va interpreta rolul unui vampir, iar Toni Collette, pe cel al unei mame care cade pradă seducţiei exercitate de acesta.

În acest remake produs de studiourile DreamWorks apare şi Anton Yelchin, în rolul unui adolescent care este convins că noul lor vecin este un vampir, deşi nimeni nu vrea să îl creadă.

Colin Farrell interpretează rolul vampirului Jerry, care, în aparenţă, este un tip de treabă, însă în realitate "vânează" prin acel cartier. Rolul din filmul original a fost interpretat de Chris Sarandon.

Toni Collette este mama adolescentului interpretat de Anton Yelchin. La început, ea nu îl prea place pe noul venit în cartier, dar îşi schimbă atitudinea faţă de el după câteva întâlniri cu seducătorul ei vecin şi nu îl va crede pe fiul ei care îi spune că Jerry este vampir.

Filmul va fi regizat de Craig Gillespie.

"Fright Night" reprezintă primul rol important pentru Colin Farrell după dezamăgitoarele "Mândrie şi Glorie/ Pride and Glory" din 2008 şi "Miami Vice" din 2006. Actorul irlandez a preferat în ultima perioadă să joace în pelicule independente, a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul din thrillerul "In Bruges" şi a avut un rol secundar în filmul "Crazy Heart". Colin Farrell a terminat de curând filmările pentru "London Boulevard", filmul care marchează debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul lungmetrajului "Cârtiţa/ The Departed" (2006).

Toni Collete a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din thrillerul "Al şaselea simţ" (1999). Printre filmele sale recente se numără "Fiecare se crede normal", "Un ascultător în noapte" şi "Eu cu sora mea mai mică". Actriţa australiană a fost recompensată cu un premiu Emmy pentru rolul din serialul de televiziune "United States of Tara".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici