Concert "In memoriam Anca Parghel", la Sibiu

Un concert "In memoriam Anca Parghel" va avea loc, joi, într-un club din Sibiu, fiind susţinut de Ana Maria Galea şi Alex Man, pentru a comemora împlinirea unui an de la moartea artistei.

57 afișări
Imaginea articolului Concert "In memoriam Anca Parghel", la Sibiu

Concert "In memoriam Anca Parghel", la Sibiu (Imagine:Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, concertul va avea loc joi şi comemorează împlinirea unui an de la moartea artistei.

Concertul va fi susţinut de Ana Maria Galea şi Alex Man.

"Ana Maria Galea este una dintre vocalistele care au avut marele noroc de a lucra cu Anca Parghel. Alături de Irina Sârbu, Maria Răducanu, Luiza Zan, Ana Maria face parte din tânăra generaţie de vocaliste de jazz din România. Stilurile abordate de ea sunt dintre cele mai diverse, de la beep-boop la hard bop, fusion şi chiar free jazz", se arată în comunicat.

Ana Maria Galea, fiind absolventă a Facultăţii de Teatru din Târgu Mureş, îmbină arta dramatică şi muzica.

Ana Maria Galea susţine concertul de la Sibiu într-o formulă specială, alături de chitaristul Alex Man, care cântă de mai bine de 15 ani alături de nume mari ale jazzului, precum Rick Condit, Eldad Talmu, Pedro Negrescu, Maria Răducanu sau Tudor Parghel.

Anca Parghel a murit în 5 decembrie anul trecut, la un spital din Timişoara, în urma unui cancer ovarian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici