Concert special în onoarea lui Nelson Mandela, la New York - GALERIE FOTO

Aretha Franklin, Alicia Keys, Stevie Wonder şi Wyclef Jean urmează să participe la un concert special organizat la New York pentru a celebra cea de-a 91-a aniversare a lui Nelson Mandela, informează nme.com.

17 afișări
Imaginea articolului Concert special în onoarea lui Nelson Mandela, la New York - GALERIE FOTO

Concert special în onoarea lui Nelson Mandela, la New York (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Concertul va avea loc în celebra Madison Square Garden pe 18 iulie.

La acest eveniment vor participa şi alte nume importante din showbiz, precum Dave Stewart, Queen Latifah, Cyndi Lauper, Angelique Kidjo, Baaba Maal, Jesse McCartney.

Încasările vor fi donate asociaţiei 46664, o fundaţie de caritate înfiinţată de Nelson Mandela, al cărei nume reprezintă numărul pe care el l-a purtat în închisoare.

Mandela a petrecut 27 de ani în închisoare, după ce a luptat împotriva apartheidului în Africa de Sud.

La patru ani după ce a fost eliberat, Mandela a devenit preşedintele acestei ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici