Concerte cu curent electric obţinut prin pedalare pe biciclete, la Delta Music Fest 2012

Delta Music Fest 2012, un eveniment muzical care va avea loc între 19 şi 21 iulie, la Sfântu Gheorghe, va include câteva concerte inedite, pentru care se va folosi curent electric obţinut prin pedalare pe biciclete, informează organizatorii.

280 afișări
Imaginea articolului Concerte cu curent electric obţinut prin pedalare pe biciclete, la Delta Music Fest 2012

Concerte cu curent electric obţinut prin pedalare pe biciclete, la Delta Music Fest 2012 (Imagine: www.deltamusicfest.ro)

Sistemul, format din tandemuri care produc 300 W fiecare, este fabricat integral în România.

Concertele fac parte dintr-un proiect mai amplu realizat împreună cu KiteBike.ro: o scenă complet ecologică, plasată pe marginea apei, în Dolphin Camping.

În programul scenei ecologice este inclus un atelier de home-made music, care îşi propune să înveţe cum se face muzica cu ajutorul obiectelor sau folosind propriul corp. Atelierul va fi urmat de un concert alături de trupa Late Summer.

Pe scena principală a festivalului vor cânta Kraak&Smaak (DJ set), Norzeatic şi Khidja, Subcarpaţi, Gojira, Limun, Zicu & Ufe, Tzuc şi Jo.E (Groove On).

În cadrul festivalului vor fi organizate ateliere de reciclare creativă, susţinute de Incubator 107, în parteneriat cu Let's Do It Romania!, prin care cei prezenţi vor învăţa să valorifice inteligent obiectele din jurul lor, găsindu-le o utilitate practică şi o valoare estetică.

Tot la festival va avea loc ediţia a doua a DJ Music School, unde trei DJ-i aspiranţi vor fi şcoliţi gratuit de Gojira şi vor urca pe scena mare pe 20 iulie. Cei interesaţi se pot înscrie trimiţând un mix de 30 minute la contact@deltamusicfest.ro.

Acestor evenimente se alătură Treasure-Hunt pe biciclete, prin KiteBike.ro, jonglerii, improvizaţie, storytelling, masaj, caiace, yoga acrobatică, dans, explorare de locuri noi. Accesul este liber.

Cazarea se poate face în Dolphin Camping sau în complexul de patru stele Green Village. Toţi cei care ajung la Sfântu Gheorghe de pe 9 iulie beneficiază de campare gratuită în Dolphin Camping pentru toată durata festivalului. În plus, organizatorii pun la dispoziţie "corturi la cheie", gata montate, cu izopren şi sac de dormit. Astfel, două persoane pot plăti cazarea pentru trei nopţi de festival cu doar 150 de lei.

Delta Music Fest este organizat de Fundaţia Anonimul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici