Concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto şi paradă moto, la Seawolves Bike Fest

Peste 5.000 de motociclişti şi simpatizanţi sunt aşteptaţi să ajungă, începând de vineri, în staţiunea Mamaia, pentru a participa la cel mai mare festival motorock din România - Seawolves Bike Fest. Organizatorii au pregătit concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto şi o paradă moto.

340 afișări
Imaginea articolului Concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto şi paradă moto, la Seawolves Bike Fest

Concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto şi paradă moto, la Seawolves Bike Fest

Peste 5.000 de motociclişti şi simpatizanţi sunt aşteptaţi să ajungă începând de vineri în staţiunea Mamaia pentru a participa la a zecea ediţie a celui mai mare festival motorock din România - Seawolves Bike Fest, manifestare dedicată iubitorilor de motociclete care va cuprinde concerte de muzică rock şi folk, dar şi o paradă a motocicletelor în Constanţa şi Mamaia.

”Cele mai tari motociclete, cele mai faine concerte rock, bere în valuri, fete frumoase şi atmosferă incitantă la festivalul considerat a fi sărbătoarea naţională a motorock-ului din România”, prezintă organizatorii Seawolves Bike Fest 10, festival care, timp de trei zile, de vineri până duminică, va oferi un spectacol total ”în sunetul dulce al motoarelor puternice”.

”Ediţia din această vară va fi una specială. Vom sărbători al zecelea an petrecut împreună la malul mării, alături de mii de motociclişti veniţi din toată ţara şi de peste hotare”, spun organizatorii festivalului.

Şi anul acesta, scena festivalului va găzdui trupe rock, noi sau consacrate, seri de cover-uri şi rock autohton, iar în campingul din staţiunea Mamaia sunt aşteptaţi motociclişti din toate colţurile ţării şi de peste hotare.

”Ne revedem an de an la malul mării şi suntem din ce în ce mai mulţi. În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa a peste 3.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti şi avem pregătite câteva surprize. De exemplu, cei care vin de la peste 500 de kilometri distanţă vor primi câte un schimb de ulei”, declară Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului.

Deschiderea oficială a celei de-a zecea ediţii a Seawolves Bike Fest a avut loc vineri la prânz, iar în cele trei zile ale evenimentului vor avea loc concerte de muzică rock şi blues, concursuri moto, paradă moto, diverse întreceri şi concursuri, între care şi unele de tricouri ude, artificii şi alte surprize. În plus, în fiecare seară va exista şi un show de striptease, iar apoi, până la răsărit, va avea loc şi un recital folk, totul în jurul unui un foc de tabără.

”Petrecerea se deschide vineri cu o seară tribut pentru legendarele trupe din istoria rockului, iar miezul nopţii va aduce un show incendiar, interzis minorilor, unde fetele frumoase ne vor desfăta privirile. Cu toţii ne vom strânge apoi pe plajă, în jurul focului de tabără, unde vom cânta împreună cu trupa Folk&Rock Company, formată din Silviu Covaci - voce şi chitară, Ionuţ Micu la tobe şi Virgil Stoica la chitară bass”, spune Florin Stoian.

Sâmbătă va fi ziua tradiţionalei parade de la Seawolves Bike Fest, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa.

”Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Anul acesta sper să trecem de 1.000 de participanţi, mai ales că avem tot concursul din partea Poliţiei Rutiere, care ne va trimite o escortă impresionantă. De altfel, la paradă vor fi prezente toate motociclete poliţiei din regiune. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa”, anunţă Stoian.

De altfel, şi IPJ Constanţa a anunţat că poliţiştii Serviciului Rutier, ai municipiului Constanţa, staţiunii Mamaia şi cei ai Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, alături de Poliţia Locală şi jandarmii constănţeni, vor fi alături de motocicliştii Asociaţiei Seawolves, la parada moto care se va derula în Constanţa.

”Parada moto se încadrează în activităţile de conştientizare a conducătorilor de autovehicule cu privire la existenta motocicliştilor în trafic şi prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi aceştia din urmă”, spun poliţiştii constănţeni.

Vor urma apoi concursuri trăsnite care vor întreţine atmosfera de bună dispoziţie.

”Avem concursuri pentru a ne descreţi frunţile, nu pentru a ne încorda muşchii. Vor fi cinci întreceri, iar punctul culminant va fi atins la tradiţionalul concurs al tricourilor ude”, adaugă Stoian.

”Seara este dedicată concertelor rock, pe scenă urcând trupe autohtone şi fraţii noştri de peste Prut - Alternosfera. Luminile artificiilor vor aprinde cerul, iar fetele ne vor încinge sufletele la Late Night Show. Vom rămâne împreună până în zori de zi, în jurul focului de tabăra, alături de cântările haiduceşti ale prietenilor Silviu Covaci, Ionuţ Micu şi Virgil Stoica”, mai spune el.

Printre trupele care vor urca în cele două seri pe scena din Mamaia se vor afla, în afară de Alternosfera, Trooper, Stonelight, Lupu cel Rău, Zob, Ziua Liberă, Domination, dar şi Motorace, din Bulgaria, şi Scream Inc., din Ucraina.

Intrarea se plăteşte o singură dată pentru tot festivalul şi este de 35 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici