Concertul de la Londra în memoria lui Michael Jackson, anulat

Concertul în memoria lui Michael Jackson, programat iniţial la Viena, apoi la Londra, după ce mai mulţi muzicieni de marcă şi-au anulat participarea la eveniment, a fost anulat, iar compania organizatoare s-a desfiinţat, a anunţat lichidatorul acestei companii.

43 afișări
Imaginea articolului Concertul de la Londra în memoria lui Michael Jackson, anulat

Concertul de la Londra în memoria lui Michael Jackson, anulat

Potrivit Reuters, organizatorii, în frunte cu Jermaine Jackson, unul dintre fraţii "regelui muzicii pop", au anulat, în septembrie, concertul programat iniţial la Viena, după ce nu au reuşit să convingă să participe la eveniment, într-un interval scurt de timp, nume mari din muzica internaţională.

Ei au anunţat, atunci, că intenţionează să organizeze un alt concert la Londra, în vara anului 2010, însă şi acesta a fost anulat.

Martin Schneider, lichidatorul companiei organizatoare, a declarat: "Compania nu poate să obţină semnăturile niciunui artist şi, cu siguranţă, nu va organiza niciun alt concert".

Compania World Awards Media GmbH a decis să se desfiinţeze pe 30 noiembrie, a adăugat Martin Schneider, într-un comunicat. World Awards Media GmbH şi foştii ei proprietari au redirecţionat către lichidatorul Martin Schneider toate întrebările pe care le-au primit, venite din partea persoanelor interesate de acest eveniment.

Purtătorul de cuvânt al lui Jermaine Jackson din Los Angeles nu a putut fi contactat până la ora publicării acestor informaţii.

Vânzarea biletelor pentru concertul-tribut de la Viena a stagnat, după ce Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole şi-au anulat participarea la evenimentul care ar fi trebuit să aibă loc în parcul Palatului Schonbrunn, un impresionant castel construit în secolul al XVII-lea.

Organizatorii au acuzat mass-media austriacă, susţinând că presa din această ţară a afirmat că artiştii invitaţi sunt de "mâna a doua" şi că a "murdărit" astfel memoria lui Michael Jackson.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, la Los Angeles, în urma une supradoze de anestezice puternice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici