Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost amânat

Concertul în memoria lui Michael Jackson, care urma să aibă loc la Viena, pe 26 septembrie, a fost amânat pentru iunie 2010 şi va avea loc la Londra, au anunţat organizatorii concertului.

58 afișări
Imaginea articolului Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost amânat

Concertul de la Viena în memoria lui Michael Jackson a fost amânat (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Este foarte greu să punem la punct toate detaliile pentru acest concert, pentru care am fi avut nevoie, în mod normal, de şase luni", a declarat Georg Kindel, directorul societăţii World Tribute, co-organizatorul evenimentului alături de Jermaine Jackson, unul dintre fraţii regretatului Michael Jackson.

Georg Kindel a explicat că, din cauza intervalului prea scurt avut la dispoziţie, organizatorii au decis să reprogrameze spectacolul pentru prima jumătate a lunii iunie, în 2010. În plus, concertul nu va mai avea loc la Viena, ci la Londra.

Evenimentul de pe 26 septembrie ar fi trebuit să includă, printre altele, şi un duet inedit realizat cu ajutorul tehnologiei moderne, în care Michael Jackson ar fi apărut cântând alături de fratele lui, Jermaine.

Concertul de la Viena era programat să aibă loc pe peluza Palatului imperial Schönbrunn din Viena, estimându-se că la el ar fi urmat să asiste circa 65.000 de spectatori. Potrivit organizatorilor, concertul ar fi urmat să fie televizat şi ar fi putut fi urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori. Organizatorii au confirmat, joi, că Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole şi-au anulat recitalurile din cadrul evenimentului.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici