Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole nu mai cântă la Viena, în memoria lui Michael Jackson

Afişul concertului-tribut care va avea loc la Viena, în memoria cântăreţului Michael Jackson, va fi mai "sărac" cu trei nume celebre, organizatorii confirmând că Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole şi-au anulat recitalurile din cadrul evenimentului, informează New Musical Express.

76 afișări
Imaginea articolului Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole nu mai cântă la Viena, în memoria lui Michael Jackson

Mary J. Blige, Chris Brown şi Natalie Cole nu mai cântă la Viena, în memoria lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit informaţiilor oferite anterior de organizatori, concertul este programat să se desfăşoare pe 26 septembrie. Acesta ar trebui să prezinte, printre altele, şi un duet inedit, realizat cu ajutorul tehnologiei moderne, în care Michael Jackson va cânta alături de fratele lui, Jermaine, organizatorul evenimentului.

Concertul ar trebui să se desfăşoare pe peluza celebrului palat imperial Schönbrunn din Viena, publicul estimat fiind de circa 65.000 de spectatori. Organizatorii au declarat că acest eveniment va fi televizat şi ar putea fi urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori.

În opinia lui Georg Kindel, directorul austriac al companiei organizatoare, World Tribute Productions, "starul evenimentului este Michael Jackson, nu retragerea unor nume de pe afiş sau cine îi va înlocui pe cei care s-au retras".

Cântăreţii invitaţi vor interpreta principalele hituri ale lui Michael Jackson, pe o scenă ridicată în faţa palatului Schönbrunn, a spus Jermaine Jackson. "Michael ar fi adorat acest loc, pentru că el adora palatele", a adăugat fratele megastarului.

Organizatorii au anunţat în urmă cu câteva zile că mai mult de jumătate din biletele la eveniment, care au preţuri cuprinse între 63 şi 519 euro, au fost deja vândute, însă fanii speră ca organizatorii să adauge în curând alte câteva nume importante pe afişul acestui eveniment, care deocamdată îi mai numără doar pe Sister Sledge şi Akon.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici