Concertul lui Michael Bolton a adunat 4.000 de spectatori

Al treilea concert din România al lui Michael Bolton, care a avut loc duminică seară, la Sala Palatului din Bucureşti, şi în care cântăreţul american a interpretat o parte din hiturile sale, dar şi piese ale lui Frank Sinatra, a adunat aproximativ 4.000 de spectatori.

54 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Michael Bolton a adunat 4.000 de spectatori

Concertul lui Michael Bolton a adunat 4.000 de spectatori (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Concertul de duminică seară a inclus toate hiturile cântăreţului american, piese care se regăsesc pe cel mai recent material discografic al acestuia, intitulat "The Very Best of Michael Bolton".

Artistul a interpretat piese celebre, precum "How Am I Suppose to Live Without You", "A Love So Beautiful", "How Can We Be Lovers", "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" şi "Can I Touch You Thouch You There", dar şi melodii din repertoriul lui Frank Sinatra.

Spre încântarea publicului feminin, artistul supranumit şi "trubadurul inimilor" a dialogat cu publicul, a dat mâna cu admiratoarele şi a primit flori, efuziunea sentimentală fiind anticipată şi prin zecile de concursuri tv din ultima perioadă, care au avut ca scop, printre altele, alegerea celui mai frumos copil conceput pe muzica lui Michael Bolton.

Solistul a adus un omagiu, pe scena Sălii Palatului, regretatului tenor Luciano Pavarotti, împreună cu care acesta a cântat în 1996, în concertul "Pavarotti and friends - together for the children of Bosnia"

Michael Bolton a mai concertat la Bucureşti în 2005, iar în 2007, el a susţinut un spectacol la Braşov. Anul trecut, el ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului, în decembrie, însă acesta a fost anulat.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 53 milioane de albume şi single-uri şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii. De asemenea, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Bolton are trei fiice, Isa, Holly şi Taryn, împreună cu fosta sa soţie, Maureen McGuire, cu care a fost căsătorit între 1975 şi 1990. Între 1993 şi 1995, el a avut o relaţie cu vedeta din serialul tv "Neveste disperate", actriţa Nicollette Sheridan. Zece ani mai târziu, cei doi au redevenit un cuplu. În februarie 2006, Bolton a anunţat că el şi Sheridan s-au logodit, pentru ca, în luna august a anului trecut, reprezentaţii celor doi artişti să confirme destrămarea cuplului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici