Concertul lui Michael Jackson din '92, difuzat duminică pe stadionul Iolanda Balaş

Concertul "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" pe care Michael Jackson l-a susţinut, în octombrie 1992, pe stadionul naţional, va fi difuzat duminică pe stadionul Iolanda Balaş Soter din Capitală.

325 afișări
Imaginea articolului Concertul lui Michael Jackson din '92, difuzat duminică pe stadionul Iolanda Balaş

Concertul lui Michael Jackson din '92, difuzat duminică pe stadionul Iolanda Balaş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La 17 ani după primul concert pe care Michael Jackson l-a susţinut la Bucureşti, Nova Music/Sony Music şi MTV îi cheamă pe fanii megastarului la evenimentul dedicat memoriei artistului, "Remember Michael Jackson at Bucharest", eveniment sprijinit de Primăria Sectorului 1 şi de Federaţia Română de Atletism.

Fanii lui Michael Jackson sunt aşteptaţi, de la ora 19.00, pe stadionul Tineretului Iolanda Balaş de pe Bulevardul Mărăşti din Capitală, pentru a retrăi cele mai importante momente din cariera artistului pop, printre care şi cele mai bune videoclipuri şi piese ale superstarului.

Iar de la ora 21.00, "Live in Bucharest: The Dangerous Tour" va putea fi urmărit simultan pe stadionul Iolanda Balaş Soter şi pe MTV, cele 122 de minute de concert urmând să fie difuzate şi pe www.mtv.ro şi www.stririleprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici