Concurs de echitaţie în Parcul Crângaşi din Capitală

O competiţie de echitaţie ce va cuprinde concursuri de sărituri peste obstacole şi de dresaj, precum şi demonstraţii de atelaje va avea loc în Parcul Crângaşi pe parcursul a trei weekend-uri, începând din 23 mai, informează producătorii evenimentului.

230 afișări
Imaginea articolului Concurs de echitaţie în Parcul Crângaşi din Capitală

Concurs de echitaţie în Parcul Crângaşi din Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Evenimentul, organizat de Primăria Sectorului 6 şi Clubul de Echitaţie Bucureşti, reprezintă primul concurs hipic de acest fel ce are loc în Bucureşti după 1989.

În perioada 23 - 24 mai, între orele 10.00 şi 21.00, în Parcul Crângaşi sunt programate un concurs de sărituri peste obstacole, demonstraţii de dresaj şi de atelaje, dar şi plimbări cu ponei pentru copii. Intrarea este liberă.

Evenimentul va continua în următoarele două weekend-uri (30 - 31 mai şi 6 - 7 iunie) şi va include şi demonstraţii de diverse stiluri de călărie, jocuri ecvestre şi o prezentare de echipamente şi uniforme de călărie din mai multe perioade istorice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici