Concurs de mâncat hotdogi 2021. Câştig pentru a 14-a oară pentru campionul mondial. Câţi hotdogi a devorat în doar zece minute FOTO

  • Campionul mondial la mâncat hotdogi şi-a doborât propriul record mondial duminică.
  • Bărbatul a devorat 76 de hotdogi şi chifle în 10 minute, în cadrul festivalului internaţional de mâncat hotdogi, din oraşul american Nathan.
806 afișări
Imaginea articolului Concurs de mâncat hotdogi 2021. Câştig pentru a 14-a oară pentru campionul mondial. Câţi hotdogi a devorat în doar zece minute FOTO
Cel mai mare „devorator” de hotdogi din lume, Joey Chestnut, în vârstă de 37 de ani, a câştigat titlul de campion mondial în ultimii 15 ani, conform CNN.
 
Nici femeile nu se lasă mai prejos. Michelle Lesco se află pe locul 9 în clasamentul generat, însă, în acest an a ieşit prima pe listă după ce a înfulecat 30 şi 3/4 hotdogi. 
 
Primul concurs de mâncat hotdogi a avut loc pe 4 iulie 1916. Atunci, 4 imigranţi au participat pentru a-şi arăta spiritul patriotic.  Apoi, din anul 1972, concursul a început să fie televizat.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici