Concurs de scenarii online "Enigma Elodiei", lansat de www.protv.ro

www.protv.ro îi provoacă pe toţi românii care sunt la curent cu cazul celebrei avocate Elodia Ghinescu să facă un exerciţiu de imaginaţie şi să intre în concursul naţional de scenarii "Enigma Elodiei", care se desfăşoară sub sloganul "Adevărul e dincolo!", se arată într-un comunicat de presă.

9 afișări
Imaginea articolului Concurs de scenarii online "Enigma Elodiei", lansat de www.protv.ro

Concurs de scenarii online "Enigma Elodiei", lansat de www.protv.ro

Astfel, toţi cei care cred că ar putea desluşi misterul ce înconjoară acest caz, într-un mod cât mai hazliu şi non-realist, pot intra pe site-ul http://www.enigmaelodiei.ro/ şi completa propria variantă de scenariu.

În funcţie de tonul scenariului, acesta poate fi votat, prin note de la 1 la 5, pentru una dintre cele două categorii de concurs: "hazlio-sf" şi "sado-maso". În final, cel mai votat scenariu din fiecare categorie va fi transformat într-un film de către echipa Media Pro Pictures. Următorii zece clasaţi vor câştiga invitaţii la film şi multe alte premii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici