Contrabandă cu păsări. Unde a ascuns 35 de cinteze un bărbat care voia să ajungă în Statele Unite

  • Un bărbat din Guyana a decis să încerc un alt fel de contrabandă: cea cu cinteze.
  • Din fericire pentru păsările furate şi ţinute captive, acesta a fost prins pe un aeroport din New York încercând să introducă nu mai puţin de 35 de păsări în SUA.
  • Autorităţile au găsit cintezele băgate în bigudiuri închise cu plasă.
862 afișări
Imaginea articolului Contrabandă cu păsări. Unde a ascuns 35 de cinteze un bărbat care voia să ajungă în Statele Unite

Contrabandă cu cinteze

Contrabanda cu droguri pare mai riscantă, aşă că un bărbat din Guyana a decis să încerce ceva mai diferit: contrabandă cu cinteze, conform KCRG.

Bărbatul a fost prins pe un aeroport din New York încercând să introducă nu mai puţin de 35 de păsări în SUA. Autorităţile au găsit cintezele băgate în bigudiuri închise cu plasă. Acestea erau mai apoi ataşate de hainele lui Kevin Andre McKenzie. 
 
Acesta a declarat că i s-a oferit 3.000 de dolari ca să aducă în SUA păsările şi a fost acuzat de introducere ilegală în ţară a cintezelor. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici