Copil de 5 ani a furat 3$ şi SUV-ul părinţilor pentru a merge să-şi cumpere un Lamborghini. VIDEO: Momentul în care a fost oprit de poliţişti pe autostradă

  • Un copil de doar 5 ani a fost depistat în timp ce conducea un vehicul SUV pe o autostradă din statul american Utah
  • El a fost oprit de poliţişti
  • Puştiul, care avea 3 dolari în buzunar, le-a spus acestora că merge să-şi cumpere un Lamborghini
1645 afișări
Imaginea articolului Copil de 5 ani a furat 3$ şi SUV-ul părinţilor pentru a merge să-şi cumpere un Lamborghini. VIDEO: Momentul în care a fost oprit de poliţişti pe autostradă

Copil de 5 ani a furat 3$ şi SUV-ul părinţilor pentru a merge să-şi cumpere un Lamborghini. VIDEO: Momentul în care a fost oprit de poliţişti pe autostradă

Un copil de 5 ani dni statul american Utah a fost oprit de poliţiştii de autostradă. El se afla la volanul unui vehicul SUV şi avea 3 dolari în buzunar. Întrebat unde merge, le-a spus acestora că la magazin, ca să-şi cumpere un Lamborghini.
 
Mama sa a povestit ulterior că puştiul i-a cerut un Lamborghini de lux, dar că nu se aştepta ca el să ajungă până la această faptă.
 
El a păcălit apoi vigilenţa părinţilor şi a reuşit să plece cu maşina acestora. Când a fost oprit, el conducea din picioare, pentru a putea ajunge la pedale.
 
Din nefericire nimeni nu a fost rănit, iar autorităţile locale vor stabili dacă îi vor sancţiona pe părinţi pentru neatenţia lor, care se putea solda cu victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici