Coreea de Sud este solidară cu Ucraina. Zeci de drone pe cer, un singur mesaj pentru întreaga lume VIDEO

  • Majoritatea ţărilor din lume continuă să-şi arate solidaritatea cu Ucraina, trimiţând arme şi mesaje cu ajutorul artei.
  • Între timp, războiul continuă, iar Putin nu dă semne că ar opri „operaţiunea specială”.
1413 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud este solidară cu Ucraina. Zeci de drone pe cer, un singur mesaj pentru întreaga lume VIDEO

Captură video

Coreea de Sud se alătură ţărilor care îşi declară solidaritatea faţă de Ucraina, de jure şi de facto.

Marţi seara, au fost lansate zeci de drone deasupra podului din oraşul Incheon. 

Mesajul standard „NO WAR” a fost afişat în aer, cu ajutorul dronelor, care au „desenat” şi un glob pământesc, trimiţând cu ideea la nevoia de unitate şi solidaritate cu ucrainienii.

Războiul din Ucraina a ajuns în cea de-a 63-a zi. Trei luni de la invazia Rusiei. Zeci de mii de civili ucişi. Bombardamentele continuă. Retorica Kremlinului rămâne cinică şi falsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici