Coronavirus a omorât trei membri ai aceleiaşi familii. Alţi patru sunt spitalizaţi

Trei persoane din aceiaşi familie au murit în New Jersey din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Alţi patru membri ai familiei s-au îmbolnăvit de Covid-19 şi sunt internaţi în spital.

4933 afișări
Imaginea articolului Coronavirus a omorât trei membri ai aceleiaşi familii. Alţi patru sunt spitalizaţi

Foto; Facebook

 
Grace Fusco, o femeie în vârstă de 73 de ani, a murit miercuri în New Jersey, la câteva ore după ce fiul ei, Carmine Fusco, a murit. Cu cinci zile în urmă, murise şi fiica ei, potrivit The New York Times.
 
Grace Fusco, mamă a 11 copii şi bunică a 27 de nepoţi, nu ştia de moartea a doi dintre copiii săi atunci când s-a stins.
 
Avocatul familiei, Reann Paradiso Fodera, a spus că moartea celor trei a venit ca un şoc pentru că niciunul dintre aceştia nu suferea de o altă boală.
 
Fiica cea mai mare a lui Grace, Rita, în vârstă de 55 de ani, a murit vineri, însă familia a aflat de diagnosticul cu coronavirus abia dupa ce femeia a decedat. Alţi patru copii ai lui Grace au fost spitalizaţi din cauza Covid-19, iar trei se află acum în stare critică.
 
Alte 20 de rude ale celor infectaţi sunt acum în izolare la domiciliu.
 
„E păcat. Membrii familiei nici nu îşi pot plânge morţii normal”, a spus avocatul.
 
Se pare că aceştia au fost infectaţi cu coronavirus după ce au participat toţi la o reuniune recentă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici