COŞMARUL care a urmat nunţii: Ce a păţit un bărbat în luna de miere

Pentru mulţi, luna de miere este un eveniment mult-aşteptat, care oferă multe amintiri frumoase. Pentru britanicul Paul Fitzpatrick, însă, vacanţa petrecută alături de proaspata lui mireasă a însemnat o experienţă terifiantă.

34287 afișări
Imaginea articolului COŞMARUL care a urmat nunţii: Ce a păţit un bărbat în luna de miere

COŞMARUL care a urmat nunţii: Ce a păţit un bărbat în luna de miere (Imagine: Hepta)

Britanicul în varstă de 56 de ani a povestit coşmarul prin care a trecut după nunta cu Mbarka (30 de ani), o femeie de origine tunisiană, scrie The Sun.

Bărbatul povesteşte că a fost sechestrat de familia tinerei, care l-a ţinut ostatic timp de zece zile, perioadă în care a fost ameninţat că i se vor tăia degetele dacă nu le va da toate economiile sale.

"Am fost îngrozit. Chiar am crezut că mă vor ucide. Mi-au spus că îmi vor tăia degetele dacă nu le dau banii. Mi-au luat toţi banii pe care îi aveam la mine, laptopul şi hainele. Am fost închis pana cand banii au ajuns din Anglia. Nu mai am nimic. Cred că mi-a furat 20.000 de lire sterline", a declarat bărbatul.

În final, Paul a reuşit să scape din casa soţiei sale şi să ajungă la ambasada Marii Britanii, de unde a fost trimis acasă.

Paul şi Mbarka s-au cunoscut în 2011, în timp ce el se afla în vacanţă în oraşul Sousse, din Tunisia. “Era o femeie frumoasă şi ne-am înţeles bine. A fost o vacanţă extraordinară", a povestit Paul Fitzpatrick.

După mai multe drumuri în Tunisia, cei doi s-au căsătorit în aprilie 2012. După 5 zile de la nuntă, bărbatul s-a întors acasă pentru a aranja detaliile în vederea unei luni de miere ce trebuia să dureze 3 luni. Dupa ce a revenit în Tunisia, aventura lui s-a transformat în coşmar.

“A fost o înşelătorie si eu am fost un prost. Am crezut că mă iubeşte, dar nu eram decat o sursă de venit pentru ea”, a mai spus Paul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici