TRAGEDIE DUPĂ NUNTĂ: O mireasă din Canada a murit înecată în timpul unei şedinţe foto - VIDEO

O femeie din Canada în vârstă de 30 de ani s-a înecat într-un lac aflat într-un parc din provincia Quebec, în timp ce poza în rochia ei de mireasă, cu ocazia unei şedinţe fotografice.

68691 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIE DUPĂ NUNTĂ: O mireasă din Canada a murit înecată în timpul unei şedinţe foto - VIDEO

TRAGEDIE DUPĂ NUNTĂ: O mireasă din Canada a murit înecată în timpul unei şedinţe foto

Maria Pantazopoulos, care lucra ca agent imobiliar, a murit înecată după ce rochia ei de mireasă s-a îmbibat cu apă şi a devenit prea grea, informează bbc.co.uk.

Victima participa la o şedinţă fotografică organizată în mod tradiţional de tinerele mirese canadiene, denumită "trash the dress" (distruge rochia), în timpul căreia mireasa este fotografiată în timp ce îşi distruge rochia purtată în ziua nunţii, a precizat mass-media locală.

Fotograful Louis Pagakis a încercat să o salveze pe tânără de la înec, însă eforturile lui au fost zadarnice.

"Purta rochia de mireasă şi mi-a spus: «fă-mi câteva poze în timp ce eu voi înota puţin în lac»", a declarat Pagakis pentru CTV News.

"A intrat în apă, rochia a devenit tot mai grea, iar eu am încercat tot ce am putut pentru a o salva. Am sărit în apă, am strigat după ajutor", a adăugat el.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost recuperat din apă, după câteva ore, în apropiere de cascada Dorwin Falls din localitatea Rawdon.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici