Cea mai fericită zi, COŞMAR în toată regula. INCIDENTUL care le-a distrus nunta - FOTO

Cavalerul de onoare este unul dintre cei mai importanţi oameni la o nuntă. Prin urmare, nimeni nu s-ar aştepta ca tocmai el să fie cel care strică totul.

36256 afișări
Imaginea articolului Cea mai fericită zi, COŞMAR în toată regula. INCIDENTUL care le-a distrus nunta - FOTO

Cea mai fericită zi, COŞMAR în toată regula. INCIDENTUL care le-a distrus nunta (Imagine: Surrey Mirror)

Un cavaler care, fie prea stângaci, fie prea emotiv, a reuşit să transforme nunta de vis a unui cuplu britanic într-un adevărat coşmar.

În timpul slujbei, cavalerul de onoare a scăpat una dintre verighete pe jos, şi nu a mai reuşit să o găsească, relatează Daily Mail.

Mirii au fost nevoiţi să oprească slujba pentru a căuta verigheta. Invitaţii au sărit în ajutorul celor doi şi au început să caute inelul pierdut, dar nici urmă de el.

Mama miresei s-a oferit să împrumute verigheta ei pentru ca cei doi să se poată căsători.

După slujbă, invitaţii au reluat căutările, însă tot fără succes.

Preotul s-a întors seara la biserică pentru a căuta verigheta, iar după două ore a găsit-o. Acesta a mers la restaurantul unde se ţinea petrecerea pentru a le da mirilor verigheta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici