COVID-19 în lume. O româncă din Londra a mers 1.500 de km pentru a se tunde în Suedia

2617 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în lume. O româncă din Londra a mers 1.500 de km pentru a se tunde în Suedia

COVID-19 în lume. O româncă din Londra a mers 1.500 de km pentru a se tunde în Suedia

O tânără din Marea Britanie a mers peste o mie de kilometri, până în Suedia mai exact, pentru a se tunde.
 
Spre deosebire de britanici, suedezii au păstrat deschise frizeriile, pub-urile, restaurantele şi magazinele, încă de la începutul pandemiei cu noul coronavirus. Prin urmare,mulţi britanici şi alţi europeni au mers în Suedia, contrar avertismentelor autorităţilor privind epidemia provocată de COVID-19. 
 
Oana Marcu, o româncă de 34 de ani, stabilită în Londra a declarat, pentru BBC, faptul că a vizitat diferite locuri din Suedia şi a putut să facă o vizită şi la coafor, chiar dacă întreaga lume s-a aflat sub „semnul” pandemiei. 
 
 
                                            

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici