Credeţi că vârsta contează în dragoste? Vedetele spun că nu - GALERIE FOTO

Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas, Demi Moore şi Ashton Kutcher, Annette Bening şi Warren Beatty sau Angelina Jolie şi Brad Pitt se numără printre cuplurile celebre care au demonstrat de-a lungul timpului că în dragoste vârsta nu contează.

667 afișări
Imaginea articolului Credeţi că vârsta contează în dragoste? Vedetele spun că nu - GALERIE FOTO

Demi Moore, în vârstă de 47 de ani, şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 24 septembrie 2005 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Clint Eastwood s-a însurat cu Dina Ruiz în 1996, el având 65 de ani, iar ea 30. Cei doi s-au cunoscut în 1993 în timpul unui interviu pe care Eastwood l-a acordat Dinei Ruiz. Clint şi Dina s-au căsătorit pe 31 martie 1996, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc în Las Vegas. Cuplul a petrecut luna de miere în Maui. În 1996 a apărut şi Morgan, primul copil al lui Clint Eastwood cu Dina Ruiz.

Înaintea mariajului cu Ruiz, Eastwood a mai fost căsătorit de două ori, el fiind tată pentru cinci fete şi doi băieţi.

Catherine Zeta Jones şi Michael Douglas s-au căsătorit în 2000, în luna noiembrie, el având 56 de ani, iar ea 31. Între cei doi este o diferenţă de exact 25 de ani, Catherine şi Michael fiind născuţi în aceeaşi zi, 25 septembrie. Actriţa a declarat că atunci când s-au cunoscut, Michael a abordat-o spunându-i: "Aş vrea să fiu tatăl copiilor tăi". Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Hotel Plaza din New York pe 18 noiembrie 2000. Cuplul are doi copii, Dylan Michael Douglas, care s-a născut pe 8 august 2000 şi Carys Zeta Douglas, care s-a născut pe 20 aprilie 2003.

Michael Douglas mai are un fiu, Cameron, dintr-o căsnicie anterioară cu Diandra Morrell Douglas. Cameron a jucat şi el în filme, printre care "În familie", alături de tatăl şi bunicul său, în 2003.

Între Harrison Ford şi Calista Flockhart este o diferenţă de 22 de ani, cei doi urmând să se căsătorească. Va fi a treia căsătorie pentru Ford şi prima pentru actriţă. Cei doi actori sunt împreună de peste şapte ani şi jumătate. Ford, în vârstă de 67 de ani, a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari.

Flockhart, în vârstă de 45 de ani, a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat Liam. Recent, ea a revenit în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întâlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur. Actorul doreşte să-l adopte pe fiul Calistei, dar se pare că actriţa i-a spus că acest lucru este posibil doar dacă se căsătoreşte cu ea.

Demi Moore, în vârstă de 47 de ani, şi soţul său, actorul Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, s-au căsătorit pe 24 septembrie 2005, în Beverly Hills. Nunta a fost organizată în ultimul moment şi a fost o ceremonie tradiţională Kabbalah. La nuntă au fost prezenţi aproximativ 100 de persoane, printre care şi cele trei fiice ale actriţei, fostul ei soţ Bruce Willis, Lucy Liu, Soleil Moon Frye, Jason Goldberg şi Wilmer Valderrama. Când s-au căsătorit Moore avea 42 de ani, iar Kutcher 27.

Cei doi s-au cunoscut în New York, iar din mai 2003 au început să iasă împreună. Actriţa a declarat că după ce s-au cunoscut, au vorbit toată noaptea.

În 2008, Demi Moore a venit la Bucureşti, unde a filmat pentru producţia americană "Bunraku", cu Josh Hartnett şi Woody Harrelson, turnată la la Studiourile MediaPro din Buftea.

Tom Cruise este cu 16 ani mai mare decât soţia sa Katie Holmes. Cei doi au o fetiţă Suri, născută în 2006, în acelaşi an în care Cruise şi Holmes s-au căsătorit. Tom mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Suri Cruise este cel mai influent copil de la Hollywood, potrivit unui clasament al copiilor celebrităţilor.

Brad Pitt, născut pe 18 decembrie 1963, este mai mare decât partenera sa de viaţă Angelina Jolie, născută pe 4 iunie 1975, cu 12 ani.

La începutul lunii februarie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor. Într-un articol publicat pe 24 ianuarie, News of the World îşi anunţa cititorii că despărţirea celor doi actori americani este iminentă şi că aceştia au căzut deja de acord asupra modului în care îşi vor împărţi averea şi dreptul de custodie asupra copiilor.

Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei Maddox din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal.

După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

Actriţa americană Halle Berry are o relaţie cu modelul franco-canadian Gabriel Aubry, care este mai tânăr decât ea cu zece ani. Cei doi au împreună o fiică, Nahla Ariela, care s-a născut în martie 2008.

Cei doi s-au cunoscut la o şedinţă foto pentru Versace. După şase luni de când începuse să aibă o relaţie cu Aubry, actriţa declara: "Sunt foarte fericită în viaţa personală, ceea ce e o noutate pentru mine. Ştiţi doar, nu sunt genul de fată care are cele mai reuşite relaţii."

Berry a fost căsătorită de două ori. Primul mariaj a fost cu jucătorul de baseball David Justice în 1992, cuplul despărţindu-se în 1996, iar al doilea mariaj a fost cu muzicianul Eric Benet, pe care l-a cunoscut în 1997 şi cu care s-a căsătorit în 2001. Berry şi Benet s-au despărţit în 2003.

Între Jay-Z şi Beyonce este o diferenţă de 12 ani. La începutul anului, Beyonce şi Jay-Z au fost desemnaţi, de revista Forbes, cuplul cu cele mai mari câştiguri la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv. Beyonce şi Jay-Z au câştigat împreună 122 de milioane de dolari în perioada iunie 2008 - iunie 2009, devenind astfel cuplul de vedete cu cele mai mari câştiguri din industria de divertisment.

Beyonce şi Jay-Z domină acest top, graţie încasărilor importante realizate din vânzările de albume şi din concertele susţinute, dar şi datorită veniturilor obţinute din contractele publicitare încheiate cu mărci de renume, precum Budweiser, American Express etc.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în secret, la New York.

Annette Bening şi Warren Beatty s-au căsătorit pe 12 martie 1992 şi au patru copii, Beatty fiind mai mare cu 21 de ani decât Bening. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la "Bugsy" în 1991. Cuplul are patru copii: Kathlyn Elizabeth Beatty, Benjamin MacLean Beatty, Isabel Ira Ashley Beatty şi Ella Corinne Beatty.

La începutul anului a fost lansată cartea "Star: How Warren Beatty Seduced America", în care Warren Beatty este descris drept un afemeiat care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei. Actorul american a publicat însă un comunicat în care a negat aceste informaţii.

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi starul pop Nick Cannon s-au căsătorit în 2008 în Bahamas, după o relaţie de doar şase luni. Între cei doi este o diferenţă de 12 ani.

La începutul lui ianuarie, cântăreaţa a avut nevoie de ajutorul soţului ei în timpul galei People's Choice, după ce rochia pe care o purta s-a desfăcut în partea din spate, iar bustul ei era în pericol de a rămâne descoperit. Cu câteva zile înainte de acest incident, Mariah Carey a fost implicată într-un altul, puternic mediatizat de presa americană. Prezentă la Palm Springs, în timpul Festivalului de Film din localitate, diva americană a trebuit să susţină un mic discurs de mulţumire după ce a primit un premiu, însă nu a reuşit să rostească decât o mică frază confuză, la sfârşitul căreia a mărturisit că era beată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici