Cristi Chivu şi Adelina Elisei – ultimele pregătiri pentru nuntă

Mai sunt câteva zile pâna la nunta anului 2008, iar pregătirile se apropie de final. Căpitanul echipei naţionale de fotbal, Cristi Chivu, se va căsători pe 6 iulie cu Adelina Elisei, fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 3.

236 afișări
Imaginea articolului Cristi Chivu şi Adelina Elisei – ultimele pregătiri pentru nuntă

Cristi Chivu şi Adelina Elisei – ultimele pregătiri pentru nuntă (Imagine: Mediafax Foto)

Adelina şi Cristi au ales Palatul Ştirbey pentru a sărbătorii frumosul eveniment din viaţa lor.

Site-ul personal al căpitanului naţionalei scrie că cei doi au ales “un palat în apropierea Bucureştiului, cât vezi cu ochii parc şi monumente istorice, lac interior, o sală regală şi aproape 500 de prieteni invitaţi să facă parte din începutul lor de poveste...“

Cristian Chivu şi Adelina Elisei s-au hotărât să îşi înceapă viaţa în doi în decorul de vis al Domeniului Ştirbey din oraşul Buftea, la începutul acestei veri. Au bătut în cuie data de 6 iulie, au semnat contractul cu Bucharest Arena - firma care deţine domeniul şi le va organiza nunta în cele mai mici detalii – şi au intrat oficial pe ultima sută de metri cu emoţiile şi speranţele de viitor.

Cei doi miri vor purta la nunta lor creaţii ale celebrului Giorgio Armani.

Giorgio Armani a creat în trecut costume pentru prieteni speciali "ai casei" printre care se numără Katie Holmes şi Tom Cruise, Ashley Judd şi Dario Franchitti, Russell Crowe şi Danielle Spencer, Mira Sorvino şi Chris Bakkus, Francesco Totti şi Ilari Blasi.

Ajutat de bunul său prieten, Ovidiu Komornyik, Cristi Chivu, îşi va demonstra calităţile vocale la propria nuntă, hitul serii fiind “Eşti mireasa vieţii mele”. Mirele va fi acompaniat pe scenă de Ovidiu Komornyik, cel care i-a pus la dispoziţie întreg repertoriul său.

Adelina Elisei şi Cristi Chivu s-au logodit în noiembrie 2007 la Milano, el a cerut-o în căsătorie, ea a spus «Da». Au programat să se căsătorească în vara anului 2008, dupa ce se termină Campionatul European de Fotbal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici