Cristi Minculescu revine pe scenă la festivalul Peninsula

Formaţia Iris va susţine primul concert de după operaţia de transplant hepatic suferită în luna martie de Cristi Minculescu, vocalul trupei, pe 25 iulie, la festivalul CokeLive Peninsula, de la Târgu Mureş, informează organizatorii evenimentului.

170 afișări
Imaginea articolului Cristi Minculescu revine pe scenă la festivalul Peninsula

Cristi Minculescu (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Line up-ul festivalului mai include: Chase&Status cu MC Rage, Luna Amară, Tunderground (Ziua Zero - 23 iulie), DJ Tiesto, Layo&Bushwacka, !deladap, Vama, NEO, Chris Liebing (24 iulie), Iris, Primal Scream, Nine Inch Nails, Parov Stelar and Band, Richard Dorfmeister (25 iulie), Freestylers, Tankcsapda, The Prodigy, Viţa de Vie, Goldie, Haydamaky (26 iulie), precum şi alte trupe care urmează a fi confirmate.

Cu o activitate muzicală de peste 30 de ani, Iris a debutat în anul 1977 cu albumul "Iris I". Au urmat "Iris II"(1987), "Iris III - Nu te opri"(1988), "Iris IV" (1989), "1993", "The Best Of" (1993), "Lună Plină" (1997), "20 De Ani" (1997), marcând anii de activitate a trupei, "Mirage" (1998), "2000", "Athenaeum" (2000), "Mătase albă" (2001), "4Motion" (2003) şi "Maxima", în 2005.

Cu o discografie impresionantă, cu un sound convingător şi mii de fani în toată ţara, cei patru membri ai trupei Iris - Boro, Valter, Nelu şi Cristi - vor continua legenda pe scena CokeLive Peninsula.

Minculescu a fost supus, pe 24 martie, unui transplant hepatic la o clinică din Germania, donatorul fiind chiar soţia sa, Rodica. De la acel moment, el a mai suferit două intervenţii chirurgicale. În vârstă de 50 de ani, artistul suferă de o boală ereditară, polichistică hepato-renală, moştenită de la tatăl său. Această boală se caracterizează prin apariţia în ficat şi rinichi a unor chisturi, care evoluează şi pot duce la afectarea funcţiilor organelor.

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului CokeLive Peninsula va avea loc între 23 şi 26 iulie 2009, pe malul Mureşului, lângă Complex Weekend din Târgu Mureş.

Anul acesta, la festival sunt aşteptaţi peste 60.000 de vizitatori, care vor avea la dispoziţe 3.000 de locuri pentru instalarea corturilor, aproape 200 de toalete ecologice şi peste 100 de duşuri. Totodată, posesorii de abonament la CokeLive Peninsula vor avea acces gratuit şi la ştrandul alăturat din Complexul Weekend.

Biletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua internaţională Eventim.ro şi în magazinele Germanos. Costul abonamentelor ce asigură accesul la festival între 23 iulie şi 26 iulie, cumpărate în avans, este 199 de lei, iar costul unui bilet valabil o singură zi este de 80 de lei. Biletele achiziţionate la intrare, în timpul festivalului, vor costa 240 de lei (abonament), respectiv 100 de lei (acces o singură zi). Preţul biletului pentru Ziua Zero este de 40 de lei, iar posesorii de abonamente vor avea acces gratuit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici