Cum a adus Kate Middleton zâmbetul pe buzele unui băiat bolnav de leucemie în stadiu terminal - FOTO

Ducesade de Cambridge, aflată împreună cu soţul ei, William, într-o vizită la cel mai mare centru de îngrijire din Malaezia pentru bolnavi în stadiu terminal, a avut un dialog emoţionant cu un bolnav de leucemie în vârstă de 15 ani, care îşi amânase o transfuzie urgentă de sânge ca să o poată întâlni pe Kate.

4154 afișări
Imaginea articolului Cum a adus Kate Middleton zâmbetul pe buzele unui băiat bolnav de leucemie în stadiu terminal - FOTO

Cum l-a făcut Kate Middleton să zâmbească pe un băiat bolnav de leucemie în stadiu terminal (Imagine: Hepta)

Catherine Middleton l-a făcut să zâmbească pe tânărul pacient care, la doar 15 ani, suferă de leucemie acută. Lui Zakwan Anuar, care "aproape se dăduse bătut", petrecându-şi majoritatea timpului dormind sau plângând de durere, i s-a luminat chipul când a văzut-o pe Kate, potrivit mamei lui.

"Parcă leucemia dispăruse", a spus aceasta, în lacrimi.

Băiatul, care îşi sărbătorise ziua de naştere cu două zile în urmă, şi-a adunat puterile ca să stea de vorbă cu ducesa de Cambridge pentru aproximativ 15 minute. Kate l-a întrebat cum decurge tratamentul, spunându-i: "Eşti cu siguranţă foarte, foarte curajos. E dureros? Eşti un băiat curajos. Îţi mulţumesc foarte mult pentru că ai venit să mă vezi."

După ce aceasta i-a semnat felicitarea de aniversare, i-a urat "la mulţi ani", la care Zakwan i-a spus: "Eşti foarte drăguţă." În continuare, Kate i-a mulţumit, spunându-i: "Mulţumesc. Şi tu eşti foarte chipeş."

La rugămintea băiatului, Prinţesa Catherine a desenat pentru Zakwan un copac deasupra cărora zburau nişte păsări, iar Prinţul a făcut un desen mai puţin reuşit cu Tom şi Jerry.

"Durerea lui este mai mare pentru că şi-a amânat transfuzia de sânge şi avea nevoie de o mulţime de calmante, dar acum nu mai e nevoie de asta. Dumnezeu s-o binecuvânteze. Nu pot să o răsplătesc pentru această bunătate", a spus Norizan Sulong, mama lui Zakwan.

Zakwan era atât de hotărât să o întâlnească pe Prinţesă încât a amânat pentru 24 de ore o transfuzie urgentă de sânge, suportând mai multă durere doar ca să nu piardă vizita regală.

Kate şi William se aflau într-o vizită la Hospis Malaysia, cel mai mare centru de îngrijire din ţară pentru bolnavii în stadiu terminal, situat în sudul capitalei Kuala Lumpur. Prinţesa ceruse în mod special să viziteze acest centru ca parte din turul de nouă zile al cuplului regal din Orientul Îndepărtat.

Prinţul William şi soţia lui vor ajunge sâmbătă la un centru de conservare a animalelor de pe insula Borneo, iar apoi vor vizita două mici state din Oceanul Pacific, membre şi ele în Commonwealth: Insulele Salomon, de duminică până marţi, şi Insula Tuvalu, unde cei doi vor rămâne până miercuri, 19 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici