Cum a reacţionat o poliţistă după ce a fost sunată de un bărbat, care i-a spus că urmează să fie arestată | VIDEO

Un căpitan de poliţie din North Carolina, SUA a avut „ghinionul” să fie victima unei escrocherii prin telefon, apelantul susţinând că poliţista urmează să fie arestată. Femeia s-a hotărât să profite de această oportunitate şi să o transforme într-o învăţătură de minte, scrie ABC News.

4997 afișări
Imaginea articolului Cum a reacţionat o poliţistă după ce a fost sunată de un bărbat, care i-a spus că urmează să fie arestată | VIDEO

Police captain has the perfect response to scam call claiming she's about to be arrested

Imaginile publicate pe Facebook arată cum Ann Stephens, şefa Poliţiei din Apex, răde necontrolat în timp ce escrocul încearcă să obţină informaţiile sale personale, dându-se drept un poliţist detectiv.

În timpul convorbirii cu cei doi bărbaţi, care s-au identificat drept „John Black” şi „Jason Brown”, lui Stephens i se spune că se confruntă cu peste 25 de acuzaţii criminale, de la trafic de droguri până la spălare de bani. Departamentul de Poliţie din Apex a distribuit filmarea pentru a trage un semnal de alarmă şi a avertiza cetăţenii să nu îşi dezvăluie adresa sau orice alte informaţii personale.

„Acesta este un caz clar de înşelătorie prin telefon”, spune Stephens în filmarea publicată pe Facebook. „Să nu daţi niciodată la nimeni informaţiile personale. Nu verificaţi niciodată informaţiile chiar dacă vi le spun ei”, adaugă Stephens.  

În loc să-şi ofere detaliile, femeia le-a spus cetăţenilor să „închidă imediat apelul sau să se distreze un pic”, aceasta alegând metoda cea din urmă.

Postarea departamentul de poliţie a adunat peste 5.300 de distribuiri şi mai mult de 700 de comentarii până acum, informează ABC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici