Cum ar fi arătat Jack Sparrow, Cruella de Vil sau Indiana Jones în copilărie - FOTO

Cum ar fi arătat faimoasele personaje ale cinematografiei mondiale atunci când erau copii? O campanie inedită arată eroii principali ai unor filme celebre în copilărie.

883 afișări
Imaginea articolului Cum ar fi arătat Jack Sparrow, Cruella de Vil sau Indiana Jones în copilărie - FOTO

Jack Sparrow, Forrest Gump şi Cruella de Vil, la vârsta copilăriei. Cum ar fi arătat celebrele personaje (Imagine: Daily Mail)

O agenţie de publicitate din Brazilia a realizat o campanie inedită pentru a promova un nou cinematograf, imaginându-şi cum ar fi arătat eroii pereferaţi din filme în copilărie.

Un Jack Sparrow fioros, o Cruella de Vil înconjurată de dalmaţieni şi un Forrest Gump adorabil sunt câteva dintre imaginile create pentru campania respectivă, scrie Daily Mail.

Printre personajele recreate se mai află celebrul aventurier Indiana Jones, ciudatul Edward Mâini-Forfece sau Jake Sully (Avatar).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici