Cum arată apartamentul în care Kate Middleton va sta înaintea nunţii - GALERIE FOTO

Kate Middleton va petrece noaptea dinaintea nunţii la hotelul de cinci stele Goring, situat in districtul Belgravia din Londra.

473 afișări
Imaginea articolului Cum arată apartamentul în care Kate Middleton va sta înaintea nunţii - GALERIE FOTO

Cum arată apartamentul în care Kate Middleton va sta înaintea nunţii

Potrivit www.dailymail.co.uk, viitoarea prinţesă va sta împreună cu mama şi cu sora ei în apartamentul regal, care costă 5.000 de lire sterline pe noapte.

Camerele au fost reamenajate, costurile fiind de 150.000 de lire sterline. Miercuri, au fost aduse 20 de buchete de flori, printre care frezii albe şi roşii, liliac şi trandafiri.

Apartamentul lui Kate are un pat cu baldachin din lemn de culoare închisă, cu un televizor care se ridică de la capătul lui la simpla apăsare a unui buton. Una dintre băi are o imensă cabină de duş, cu o pictură în ulei aflată în spatele unui paravan de sticlă.



O alta are un televizor montat chiar în interiorul ei - şi un lavoar original de secol 19, creat de Thomas Crapper.

Designerii au umplut apartamentul de antichităţi, mobilă realizată manual şi decoraţiuni. Pereţii au fost îmbrăcaţi în mătase Gainsborough, care costă 500 lire/metru pătrat.

În sufrageria principală se află două canapele de velur maro aflate faţă în faţă, separate de o masă încrustată Tubridge Ware. O pereche de statui de bronz, reprezentând femei ţinând lămpi în genul torţei Statuii Libertăţii, luminează camera, împreună cu un candelabru de anii '20, în stilul Art Deco.

Rânduri de cărţi vechi îmbrăcate în coperţi de piele şi o colecţie de decoraţiuni de porţelan completează stilul tradiţional, chiar dacă puţin aglomerat.



În sufragerie se află, de asemenea şi un pian de concert, ferestre franceze care oferă o deschidere către un balcon stil Julieta, cu o vedere spectaculoasă a orizontului londonez.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici