Cum arată Kylie Minogue la 42 de ani în rochie mini? - FOTO

Kylie Minogue, îmbrăcată într-o rochie mini, cu ocazia unui concert în Mexico City, nu îşi arată încă vârsta, fiind într-o formă de invidiat, conform dailymail.co.uk.

209 afișări
Imaginea articolului Cum arată Kylie Minogue la 42 de ani în rochie mini? - FOTO

Cum arată Kylie Minogue la 42 de ani în rochie mini? (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Cântăreaţa este cunoscută în lumea muzicii ca fiind obsedată de muncă şi se pare că Minogue se ridică la înălţimea aşteptărilor.

În ciuda programului încărcat, Kylie a susţinut în Mexico City un show plin de energie, într-o rochie albă, din pene şi botine înalte, aurii.

Concertul din Mexico City face parte dintr-un turneu de promovare al celui de-al 11-lea album al artistei, intitulat "Aphrodite".

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici