VIDEO Cum arată puii de capibara? Primele exemplare născute în Grădina Zoologică din Berlin în ultimii 6 ani

  • Trei pui de capibara au fost surpinşi într-o gradină zoologică din Berlin
  • Capibara este cea mai mare specie de rozătoare din lume
  • Rozătoarea adultă poate atinge o greutate de până la 50 de kilograme
1783 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum arată puii de capibara? Primele exemplare născute în Grădina Zoologică din Berlin în ultimii 6 ani
Trei pui de capibara au fost surprinşi bucurându-se de iarba verde şi apa rece, alături de mama lor, Marly şi tatăl lor, Augustin, într-o gradină Zoologică din Berlin. 
 
Deşi sunt cea mai mare specie de rozătoare din lume, puii de capibara ajung repede la inimile vizitatorilor. Rozătoarea ajunsă la maturitate are 1,3 metri lungime, însă un pui este cât un iepure.
 
Aceştia sunt primii pui de capibara născuţi în grădina zoologică în şase ani, potrivit unei declaraţii a reprezentanţilor Zoo.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici