Cum arată văzut de sus "castelul" de 26 milioane de dolari pe care Floyd Mayweather şi l-a cumpărat în Beverly Hills

Americanul Floyd Mayweather şi-a achiziţionat recent o proprietate în Beverly Hills, pentru 25,5 milioane de dolari. Casa a avut un preţ pornire de 28,95 milioane dolari. Mayweather a reuşit să economisească 3,4 milioane dolari, apoi a cheltuit 500.000 de dolari pe mobilă, scriu cei de la Los Angeles Times.

1077 afișări
Imaginea articolului Cum arată văzut de sus "castelul" de 26 milioane de dolari pe care Floyd Mayweather şi l-a cumpărat în Beverly Hills

Cum arată văzut de sus "castelul" de 26 milioane de dolari pe care Floyd Mayweather şi l-a cumpărat în Beverly Hills

Vila are un cinematograf de 20 de locuri, o casă pentru oaspeţi, o zonă outdoor de entertainment, cu piscină, o pivniţă cu vinuri. În interiorul locuinţei sunt şase dormitoare şi nouă băi. 

Floyd 'Money' Mayweather s-a retras în acest an, după victoria cu numărul 50 a carierei la profesionişti, în faţa luptătorului de arte marţiale Conor McGregor. Ultima apariţie în ring i-a adus în conturi americanului peste 470 de milioane de dolari.

Foto: Hepta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici