Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală - VIDEO

"Urzeala tronurilor" (Game of Thrones) a intrat în cel de al cincilea sezon. Premiera celui mai recent sezon a avut loc pe 12 aprilie, serialul fiind difuzat de postul HBO.

1768 afișări
Imaginea articolului Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală - VIDEO

Cum arată vedetele din "Urzeala tronurilor" în viaţa reală (Imagine: captura video)

Un video apărut pe Business Insider arată cât de diferită este înfăţişarea din realitate a eroilor din "Urzeala tronurilor" (Game of Thrones) faţă de cea din serial.

Serialul este difuzat pe postul HBO, în fiecare luni, el rulând în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea.

Premiera celui de-al cincilea sezon a avut loc luni, simultan în SUA şi restul ţărilor în care rulează "Urzeala tronurilor", printre care şi România.

 Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai discutat serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi, inclusiv în română, şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

În sezonul al cincilea al serialului "Urzeala tronurilor", o serie de poveşti convingătoare vor ajunge la un deznodământ inevitabil şi, de multe ori, sângeros. După decesele şocante din sezonul al patrulea (Joffrey, Tywin, Oberyn, Shae), noul sezon începe cu un vid de putere, pe care protagoniştii din Westeros şi Essos vor să-l acopere.

La Castelul Negru, Jon Snow se luptă să echilibreze cerinţele Rondului de Noapte cu cele ale noilor veniţi, mai precis Stannis Baratheon, care se numeşte regele regatului Westeros. Între timp, Cersei se chinuie să rămână la putere în Debarcaderul Regelui printre membrii Tyrell şi apariţia unui grup religios condus de enigmaticul High Sparrow se impune în acelaşi context, iar Jaime porneşte într-o misiune secretă.

Peste Marea Îngustă, Arya caută un vechi prieten în timp ce Tyrion, aflat pe drumuri, găseşte o nouă cauză. În timp ce pericolul se instalează în Meereen, Daenerys Targaryen constată că dominarea oraşului cere nişte sacrificii dure. În acest sezon, telespectatorii vor asista la unele dintre cele mai explozive scene, odată ce promisiunea că "iarna se apropie" devine mai ameninţătoare ca oricând, conform HBO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici