Cum face Tarantino filme de succes: “Dacă un tip încasează un glonţ în stomac vreau să-l văd cum sângerează ca un porc înjunghiat”

Violenţa dusă la extrem într-un film este cea mai bună metodă de a controla emoţiile audienţei, crede Tarantino. În vârstă de 46 de ani şi regizor al unor filme culte precum "Pulp Fiction", "Reservoir Dogs", "Kill Bill" sau "Inglorious Basterds", Tarantino a ţinut un discurs la Academia Britanică de Film şi Televiziune din Londra, pe tema violenţei din filmele sale, recomandate celor cu stomacurile tari.

39 afișări
Imaginea articolului Cum face Tarantino filme de succes: “Dacă un tip încasează un glonţ în stomac vreau să-l văd cum sângerează ca un porc înjunghiat”

Cum face Tarantino filme de succes: “Dacă un tip încasează un glonţ în stomac vreau să-l văd cum sângerează ca un porc înjunghiat” (Imagine: Gândul)

"În general, violenţa este cea mai mare atracţie. Sunt un mare fan al acţiunii şi al violenţei în filme. Ăsta e motivul pentru care a creat Thomas Edison camera - pentru că violenţa e atât de bună. Îi mişcă pe spectatori. Ştii că te uiţi la un film", a spus cineastul vorbind despre violenţă ca formă de divertisment şi manipulare a publicului.

Citeşte mai multe despre reţeta succesului unui film, explicată de Quentin Tarantino pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici