Cum îşi alintă şoferii maşinile?

Şoferii care deţin maşină personală se ataşează emoţional de aceasta, 80 la sută dintre ei preferând să îi dea şi un nume pentru a crea o legătură mai specială cu autovehiculul lor. Datele fac parte dintr-un studiu al unei companii de asigurări britanice, care a analizat relaţia şofer -maşină şi a ajuns la concluzia că şoferii, în general, îşi privesc maşina ca pe un animal de companie, cu care simt nevoia să comunice şi pentru care împărtăşesc o afecţiune aparte, informează "Gândul".

63 afișări
Imaginea articolului Cum îşi alintă şoferii maşinile?

Cum îşi alintă şoferii maşinile? (Imagine: Gândul)

Numele maşinii este ales, de cele mai multe ori, în funcţie de culoarea acesteia. Astfel, maşinile galbene au ajuns Tweety, Banana Split sau Star, iar maşinile roşii sunt asociate cu viteza şi li se spune de multe ori "Speedy".

Citeşte mai multe despre cum îşi alintă şoferii maşinile pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici