Cum îşi petrecea Andreea Esca vacanţa de 1 Mai

"În fiecare an, pentru mine, vacanţa de 1 Mai vine cu aceleaşi amintiri ale escapadelor din timpul liceului. Ca să pot pleca la mare cu gaşca (nişte prieteni mai mari cu vreo doi ani) făceam rost de bilete prin BTT (Biroul de Turism pentru Tineret), un fel de organism care deservea în general tinerii cu pile… Aşadar, pentru că aveam colegi descurcăreţi, ajungeam în posesia câtorva locuri în hotelurile cu cea mai puţină igrasie din Neptun sau Mamaia, staţiunile la modă, în acea perioadă".

198 afișări
Imaginea articolului Cum îşi petrecea Andreea Esca vacanţa de 1 Mai

Cum îşi petrecea Andreea Esca vacanţa de 1 Mai

Citeşte mai mult despre cum îşi petrecea Andreea Esca vacanţa de 1 Mai

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici