Cum îţi poţi proteja maşina iarna. 8 paşi pe care trebuie să-i faci

Iarna sunt mulţi dintre noi care vor să-şi protejeze maşina. Pentru că se circulă greu, pentru că îţi consumă mai mult, pentru că ţi-e lene s-o scoţi din parcare sau ţi-e groază de traficul ridicat. Sau pentru că “buburuza” ta e prea mică pentru o confruntare cu iarna, scrie Promotor.

1419 afișări
Imaginea articolului Cum îţi poţi proteja maşina iarna. 8 paşi pe care trebuie să-i faci

Cum îţi poţi proteja maşina iarna. 8 paşi pe care trebuie să-i faci

Iată ce trebuie să faci ca s-o depozitezi corect peste iarnă.

  1. Ţine-o undeva unde e uscat sau pune-i husă aşa cum obişnuiau părinţii înainte de 89. E un obicei învechit, dar paza bună trece zăpada rea.
  2. Schimbă lichidele de întreţinere ale instalaţiilor şi aeriseşte aceste instalaţii (de la ulei până la cel de parbriz). Maşina ta va hiberna şi are nevoie de resurse proaspete şi ermetizate corespunzător.
  3. Curăţ-o şi dă-o cu ceară. O protejezi mai bine de intemperii. Chiar dacă e acoperită.
  4. Acoperă prizele de aer, ţeava de eşapament şi alte orificii care comunică. Nu-ţi mai vor intra insecte, şoricei sau mai rău, şobolani şi gândaci

Citeşte continuarea pe Promotor 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici