Cum să fii un tătic la fel de destoinic precum Brad Pitt

Actorul american Brad Pitt, tatăl a şase copii sub vârsta de şapte ani, a învăţat o serie de lucruri folositoare odată ce a devenit părinte, cum ar fi modalitatea de rămâne curat pe parcursul zilei sau cum să îţi menţii o bună stare a sănătăţii, relatează people.com.

98 afișări
Imaginea articolului Cum să fii un tătic la fel de destoinic precum Brad Pitt

Cum să fii un tătic la fel de destoinic precum Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aveţi nevoie de un leac împotriva iritaţiilor provocate de scutece ? După ce Brad Pitt a mărturisit în 2006 într-un interviu acordat revistei Esquire că fiica lui nou-născută Shiloh, în prezent în vârstă de trei ani, suferă din cauza unei teribile iritaţii cauzată de scutece, cititorii revistei People i-au sărit în ajutor şi i-au recomandat cu căldură să folosească crema de piele Boudreaux's Butt Paste. Foarte apreciată în lumea sportivilor, ea a fost folosită şi de Lance Armstrong şi Shaquille O'Neal.

Cum să îţi menţii prospeţimea de-a lungul întregii zile

Părinţii care au mulţi bebeluşi acasă, au parte de foarte multe "accidente" casnice provocate de bebeluşi, precum vărsarea bolurilor cu supă şi pătarea hainelor. Totodată, părinţii sunt adeseori atât de ocupaţi, încât nu mai au timp nici să facă duş. După ce s-a confruntat cu o "situaţie urât mirositoare", cauzată de actorul Eli Roth, colegul său de pe platourile de filmare a producţiei "Inglorious Basterds", Brad Pitt le-a împărtăşit colegilor de filmare secretul său despre cum să te menţii proaspăt: şerveţelele umede pentru bebeluşi. "Tot ce trebuie să faci este să le scoţi din pachet şi să te ştergi repede cu ele de câteva ori sub braţ", a explicat celebrul actor american.

Cum să "îmblânzeşti" coafura copiilor

Atunci când a vorbit despre buclele negre ale fiicei sale Zahara, Brad Pitt a mărturisit în octombrie 2006, pentru revista Esquire, că are numeroase probleme cu acestea. Însă după ce a descoperit produsele cosmetice pentru păr create de compania Carol's Daughter, actorul american s-a declarat extrem de mulţumit de rezultat, deoarece fiica sa, în vârstă de patru ani, are acum "o coafură strălucitoare". Între timp, fiilor săi, Maddox şi Pax, li se permite o anumită libertate în ceea ce priveşte tunsoare, ei putând fi văzuţi de multe ori adoptând curajoasa coafură punk, cu creastă, în stil mohican sau cu părul vopsit în culori strălucitoare.

Înapoi la şcoală

Brad Pitt face mult mai mult decât să îşi conducă pur şi simplu copiii la şcoală, fapt care i-a atras apelativul de "Domnul Mama". El s-a remarcat în rândul părinţilor colegilor lui Shiloh pentru că rămâne alături de fiica lui la orele de la creşă şi uneori chiar acceptă să le citească diverse poveşti tuturor copiilor prezenţi în clasă. Însă de cele mai multe ori, aşa cum a mărturisit, Brad Pitt preferă totuşi "să stea în spatele clasei cât mai mult timp".

Evitarea consumului excesiv de dulciuri

În timpul unei vizite recente la cofetăria Carvel, specializată în îngheţată, din apropiere de locuinţa lor din Long Island, Brad Pitt, însoţit de fiicele sale Shiloh şi Zahara, au fost primiţi cu multă căldură de vecinii lor, care le-au oferit o mulţime de dulciuri. Politicos, actorul american a refuzat excesul de dulciuri, permiţându-le fiicelor sale să accepte fiecare o singură prăjitură, explicând că în acest fel le ajută să îşi menţină nivelul glicemiei în limite rezonabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici