Cum se va numi partea a cincea a seriei "Piraţii din Caraibe"

Partea a cincea a seriei de succes "Piraţii din Caraibe", cu Johnny Depp în rolul principal, se va numi "Dead Men Tell No Tales", au anunţat regizorii peliculei, Joachmin Ronning şi Espen Sandberg, informează contactmusic.com.

634 afișări
Imaginea articolului Cum se va numi partea a cincea a seriei "Piraţii din Caraibe"

Cum se va numi partea a cincea a seriei "Piraţii din Caraibe" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp îşi va relua în acest film, care va fi produs de Jerry Bruckheimer, rolul căpitanului Jack Sparrow, pentru care va primi un onorariu de 94,2 milioane de dolari, potrivit presei de specialitate.

Filmul este o continuare a peliculei din 2011 "Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", prima din această serie în care nu au mai jucat Keira Knightley şi Orlando Bloom.

Producţia la acest film va începe la sfârşitul acestui an sau debutul anului viitor. Filmul va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 10 iulie 2015.

Primele patru filme din franciza "Piraţii din Caraibe" au generat împreună încasări de 3,72 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici