Cum se vede epidemia din spaţiu: Veneţia fără gondole

  • Agenţia Spaţială Europeană a dat publicităţii două imagini ale canalelor din Veneţia văzute din spaţiu
  • Imaginile surprinse la un interval de 1 an distanţă dezvăluie impactul pe care îl are epidemia de coronavirus asupra oraşului altădată înţesat de turişti
  • Oraşul este aproape pustiu de pe 8 martie, când Italia a apelat la izolare ca o soluţie împotriva epidemiei
726 afișări
Imaginea articolului Cum se vede epidemia din spaţiu: Veneţia fără gondole

Cum se vede epidemia din spaţiu: Veneţia fără gondole

Agenţia Spaţială Europeană a dat publicităţii două imagini ale canalelor din Veneţia văzute din spaţiu. Imaginile surprinse la un interval de 1 an distanţă dezvăluie impactul pe care îl are epidemia de coronavirus asupra oraşului altădată înţesat de turişti.

Fotografiile au fost realizate prin satelit pe 13 aprilie 2019 şi pe 19 aprilie 2020. Izbitor este faptul că ambarcaţiunile par să fi dispărut din lagună aproape în totalitate.

Oraşul este aproape pustiu de pe 8 martie, când Italia a apelat la izolare ca o soluţie împotriva epidemiei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici