Cum va arăta Kingdom Tower, cea mai înaltă clădire din lume - GALERIE FOTO

Imagini uimitoare cu cea mai înaltă clădire din lume, Kingdom Tower, care va fi construit în oraşul Jeddah din Arabia Saudită, au fost date publicităţii.

13565 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta Kingdom Tower, cea mai înaltă clădire din lume - GALERIE FOTO

Kingdom Tower (Imagine: Adrian Smith&Gordon Gill Architecture)

Turnul în valoare de 1,2 miliarde de dolari a fost ilustrat până în prezent numai prin schiţe, însă imaginile de acum arată în detaliu exteriorul clădirii, scrie dailymail.co.uk.

Arhitectul Gordon Gill a declarat că aspectul exterior a fost inspirat de ramurile cu frunze ale plantelor din deşert.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Turnul are trei laturi şi multiple terase laterale, de unde pot fi admirate oraşul Jeddah şi Marea Roşie.

Turnul va avea o înălţime de peste 1.000 de metri, va include un hotel, apartamente şi birouri, urmând să ocupe o suprafaţă de 500.000 de metri pătraţi, potrivit unui comunicat postat de Kingdom Holding pe bursa de la Riad.

În prezent, cea mai înaltă clădire din lume este Burj Khalifa, din Dubai, cu 828 de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici