Cum va arăta rochia de mireasă a Iuliei Vântur

Chiar dacă nu a programat deocamdată data nunţii, Iulia Vântur ştie exact cum va arăta rochie ei de mireasă.

1136 afișări
Imaginea articolului Cum va arăta rochia de mireasă a Iuliei Vântur

Cum va arăta rochia de mireasă a Iuliei Vântur

Invitată la videochat-ul Perfecte.ro, Iulia Vântur a răspuns tuturor întrebărilor primite de la fani. Printre ele s-au numărat şi cele legate de rochia pe care o va purta în ziua nunţii.

"Rochia mea de mireasă o să fie din foarte multe flori. Şi florile mele preferate sunt frangipanii, pe care îi găseşti doar în anumite insule. Oricum, va fi destul de simplă şi obligatoriu plină de flori. Şi cred ca design-ul o să mi-l fac singură," a spus Iulia.

Citeşte mai multe despre rochia de mireasă a Iuliei Vântur pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici