Cum vor să slăbească Robbie Williams şi Gary Barlow

Robbie Williams şi Gary Barlow s-au lăsat antrenaţi în ultimele săptămâni într-un "concurs al dietelor" la care participă unul împotriva celuilalt cu scopul de a slăbi, informează contactmusic.com.

45 afișări
Imaginea articolului Cum vor să slăbească Robbie Williams şi Gary Barlow

Cum vor să slăbească Robbie Williams şi Gary Barlow (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambii artişti britanici încearcă să slăbească, după ce au acumulat câteva kilograme în plus după Crăciun, iar potrivit tabloidului The Sun, Robbie Williams pare decis să slăbească mai mult decât colegul său din trupa Take That, care a adoptat o dietă specială cu scopul de a intra cât mai repede în formă înainte de începerea turneului "Progress Live Tour", ce va debuta în luna mai.

"Gary şi cu mine avem greutăţi care variază. Putem să ne îngrăşăm şi să slăbim în decurs de o săptămână", a declarat Robbie Williams.

"Gary şi cu ceilalţi colegi erau în casa mea din Los Angeles, săptămâna trecută, iar Gary s-a întors spre mine şi mi-a spus: «În curând, nu voi mai avea nevoie de hainele astea. Le vrei tu?». Mi-a spus asta pentru că el începuse o dietă. Aceea a fost ziua în care mi-am spus: «Ei bine, dacă el mănâncă o salată pe zi, atunci eu voi mânca o jumătate de salată pe zi»", a adăugat artistul britanic.

Robbie Williams a glumit cu această ocazie, vorbind despre ambiţia lui de a slăbi foarte mult, spunând că vrea să ajungă precum Christian Bale în filmul "Maşinistul/ The Machinist" din 2004. Pentru acest rol, Christian Bale a slăbit aproximativ 30 de kilograme urmând o dietă strictă - a mâncat timp de câteva luni doar o conservă de ton şi un măr pe zi.

"Iar acum s-a declanşat o competiţie foarte strânsă între noi, vrem să vedem care dintre noi va slăbi cel mai mult înainte de începerea turneului", a adăugat muzicianul britanic.

În ciuda acestei glume, cei doi solişti principali ai grupului Take That intenţionează să slăbească prin metode considerate sănătoase, adoptând diete alcătuite de nutriţionişti care lucrează cu normă întreagă pentru fiecare dintre cei doi cântăreţi.

Trupa britanică are deja propriul ei nutriţionist, Jasmine, care lucrează în fiecare zi cu cei cinci membri ai grupului.

Turneul "Progress Live Tour" va debuta în luna mai.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu au mai cântat împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează deja vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Turneul "Progress Live Tour" este deja sold-out, după ce fanii au cumpărat 1,1 milioane de bilete în prima zi în care acestea au fost puse în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici